Home > Nieuws > Comfortabel en energiezuinig wonen o.a. dankzij vloerverwarming

Comfortabel en energiezuinig wonen o.a. dankzij vloerverwarming

Dinsdag 04 december 2018
Vloerverwarming zorgt voor lekkere warme voetjes en heerlijk wooncomfort. Het is een ‘onzichtbare’ manier van verwarmen waardoor de stoffige radiatoren tot het verleden behoren. De temperatuur kun je gemakkelijk inregelen en het is nog zuinig ook. Maar er is meer!

Wist je dat vloerverwarming ook beter voor je gezondheid is? Er is minder circulatie van stof in huis doordat vloerverwarming gebruik maakt van stralingswarmte. De kans op huisstofmijt is gering zo niet nihil, dus voor mensen met een stofallergie biedt dat nog eens een extra voordeel. Maar het rijtje met pluspunten gaat nog even door, vloerverwarming verhoogt de waarde van je woning omdat het luxe toevoegt. En het rendement van vloerverwarming is gunstig dankzij de betere warmteverdeling. Tenminste als je watervoerende vloerverwarming hebt. 

De eerlijkheid gebiedt ons ook te zeggen dat er wat nadelen kunnen kleven aan het verwarmingssysteem. Zo kun je bijvoorbeeld niet alle vloerbedekkingen kiezen die je wilt. En om de vloerverwarming optimaal zijn werk te laten doen, heb je voldoende ruimte nodig. 

Veelal zijn de voordelen groter dan de nadelen, zeker als het om nieuwbouwwoningen gaat. Alle Nul-op-de-meter woningen van Dijkstraten zijn dan ook voorzien van deze comfortabele verwarmingssystemen. 
Inschrijven

Schrijf je in voor fase 4 van Dijkstraten.

Schrijf je in
Up-to-date

Blijf op de hoogte van onze toekomstige nieuwbouwprojecten.

Meld je aan
Contact

Neem contact op met de verkopende makelaar MGM Makelaardij b.v.

Neem contact op