Home > Nieuws > De voordelen van triple-glas

De voordelen van triple-glas

Vrijdag 12 oktober 2018
Een warm en energiezuinig huis, rustiger slapen én een veiliger gevoel. Dat zijn allemaal voordelen die in één adem worden genoemd met triple-glas. Alle Nul-op-de-meter woningen van Dijkstraten zijn al voorzien van triple-beglazing. Het hoogrendementsglas zorgt  voor betere isolatie en het bespaart dus energie. De opgewekte warmte in je huis, blijft langer hangen doordat het moeilijk via het glas kan ontsnappen. Deze punten komen het milieu én je portemonnee ten goede. 

Een andere bijkomstigheid is dat het kabaal van voorbij razende auto’s of een feestje in de buurt tot het verleden behoort. Het drielaags glas zorgt voor optimale geluidsisolatie waardoor je weinig last hebt van de geluiden buiten je woning. En vica versa; de buren zullen ook niet zo snel last hebben van jouw lawaai. Tot slot helpt triple-glas voor een veiliger gevoel omdat het glas uit drie lagen bestaat. Mocht een inbreker een poging doen om het kapot te maken, dan zorgt de PVB-folie tussen de glaslagen ervoor dat glas eraan vast blijft zitten. Oftewel je komt niet zomaar door het glas heen en schrikt de dief af. 

Triple-glas is slechts een van de onderdelen die de energiezuinige woningen van Dijkstraten interessant maken. De uitstraling, ligging én charme van Best zijn ook meer dan de moeite waard.  Meer informatie over de woningen en de wijk lees je hier: https://www.dijkstraten.com/
Inschrijven

Schrijf je in voor fase 4 van Dijkstraten.

Schrijf je in
Up-to-date

Blijf op de hoogte van onze toekomstige nieuwbouwprojecten.

Meld je aan
Contact

Neem contact op met de verkopende makelaar MGM Makelaardij b.v.

Neem contact op