Home > Over Dijkstraten

Over Dijkstraten

Dijkstraten, de nieuwste woonwijk binnen de ring van Best, biedt alles wat wonen prettig en comfortabel maakt. Er is een divers aanbod van nieuwbouwwoningen in de wijk, waardoor een mooi dorps karakter ontstaat. MGM Projectontwikkeling bouwt in Dijkstraten 29 moderne vrijesectorwoningen volgens het Nul op de meter principe. Het plan bevat 3-onder-1-kapwoningen, 2-onder-1-kapwoningen, vrijstaand geschakelde woningen en patiowoningen. Inmiddels is fase 3 ook van start gegaan met de verkoop van 16 vrije sector woningen. In deze moderne en groenrijke woonwijk zal het je aan niets ontbreken. Er komt een kindcentrum voor onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar, een informatieloket van ‘thuis en een centrum voor woonbegeleiding. De ligging van de wijk Dijkstraten is ideaal. Het centrum van Best is vlakbij en het treinstation ligt zelfs op loopafstand. Door de goede uitvalswegen rij je in een mum van tijd naar een van de grote Brabantse steden en voor een stukje ontspanning stap je even op de fiets naar natuurgebied Het Groene Woud. In Dijkstraten is het gezellig wonen, met alles wat je nodig hebt in de buurt.

Wonen in Best

Wonen in een gemoedelijk dorp waar je geniet van de rust, met alle voorzieningen van een levendige stad dichtbij. In Best zijn deze twee uitersten altijd binnen handbereik. Het gastvrije centrum van Best biedt talrijke winkels en restaurants waar je uitgebreid kunt shoppen of gezellig uit eten kunt. Lekker een dagje uit met de kinderen? Ze zullen zich bij AquaBest, DippieDoe, de dierentuin of het zwembad goed vermaken. Daarnaast beschikt de gemeente Best over een groot aantal sportverenigingen waarbij jong en oud zich kunnen aansluiten. Best ligt erg gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar grote steden als Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Bovendien is reizen met het openbaar vervoer een goed alternatief; Best heeft een eigen treinstation. Voor wandelaars en fietsers die willen genieten van de natuur is er volop moois te beleven, zoals schitterende natuurgebieden en een diversiteit aan landschappen. Wat je woonwens ook is, voor iedereen heeft Best iets bijzonders!

Aandacht voor groen

Kies je voor Dijkstraten, dan kies je voor groen. Overal in de wijk is aandacht en ruimte voor de natuur. De buitenrand van de wijk vormt een ruime groene strook, zodat je een weids uitzicht hebt op een mooi stukje natuurschoon. Op verschillende plaatsen worden leuke speelplekken gecreëerd waar kinderen naar hartenlust vrij kunnen spelen. Een groen centrumgebied en een groot open dorpsplein zorgen voor een gezellige en open sfeer. En voor de echte natuurliefhebbers ligt Nationaal Landschapsgebied Het Groene Woud op een steenworp afstand. Dit is een prachtig natuurgebied met bossen, heide en populieren waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen en genieten van het buitenleven. Gewoon bij jou om de hoek! Zo woon je in Dijkstraten letterlijk in het groen.

Bekijk tekening

Inschrijven

Schrijf je in voor fase 3 van Dijkstraten.

Schrijf je in
Up-to-date

Blijf op de hoogte van onze toekomstige nieuwbouwprojecten.

Meld je aan
Contact

Neem contact op met de verkopende makelaar MGM Makelaardij b.v.

Neem contact op