Home > Over Dijkstraten

Over Dijkstraten

Dijkstraten, de nieuwste woonwijk binnen de ring van Best, biedt alles wat wonen prettig en comfortabel maakt.
Er is een divers aanbod van nieuwbouwwoningen in de wijk, waardoor een mooi dorps karakter ontstaat.

44 vrije sector woningen

MGM Projectontwikkeling bouwt in Dijkstraten 29 moderne vrije sector woningen volgens het Nul op de meter principe. Het plan bevat 3-onder-1-kapwoningen, 2-onder-1-kapwoningen, vrijstaand geschakelde woningen en patiowoningen. Inmiddels zijn alle 16 vrije sector woningen van fase 3 verkocht en kan men zich inschrijven voor fase 4 met 44 vrije sector woningen. In deze moderne en groenrijke woonwijk zal het je aan niets ontbreken.

Gezellig wonen

Er komt een kindcentrum voor onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar, een informatieloket van ‘thuis en een centrum voor woonbegeleiding. De ligging van de wijk Dijkstraten is ideaal. Het centrum van Best is vlakbij en het treinstation ligt zelfs op loopafstand. Door de goede uitvalswegen rij je in een mum van tijd naar een van de grote Brabantse steden en voor een stukje ontspanning stap je even op de fiets naar natuurgebied Het Groene Woud. In Dijkstraten is het gezellig wonen, met alles wat je nodig hebt in de buurt.

Gunstig gelegen

Best ligt erg gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar grote steden als Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Bovendien is reizen met het openbaar vervoer een goed alternatief; Best heeft een eigen treinstation. Voor wandelaars en fietsers die willen genieten van de natuur is er volop moois te beleven, zoals schitterende natuurgebieden en een diversiteit aan landschappen. Wat je woonwens ook is, voor iedereen heeft Best iets bijzonders!

Aandacht voor groen

Kies je voor Dijkstraten, dan kies je voor groen. Overal in de wijk is aandacht en ruimte voor de natuur. De buitenrand van de wijk vormt een ruime groene strook, zodat je een weids uitzicht hebt op een mooi stukje natuurschoon. Op verschillende plaatsen worden leuke speelplekken gecreëerd waar kinderen naar hartenlust vrij kunnen spelen.

Groot open dorpsplein

Een groen centrumgebied en een groot open dorpsplein zorgen voor een gezellige en open sfeer. En voor de echte natuurliefhebbers ligt Nationaal Landschapsgebied Het Groene Woud op een steenworp afstand. Dit is een prachtig natuurgebied met bossen, heide en populieren waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen en genieten van het buitenleven. Gewoon bij jou om de hoek! Zo woon je in Dijkstraten letterlijk in het groen.

Fasering

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat de plannen over de 29 Nul-op-de-meter nieuwbouwwoningen fase 2 in Dijkstraten werden gepresenteerd. Inmiddels schieten deze woningen als paddenstoelen uit de grond, zijn alle fase 1 woningen al gebouwd en opgeleverd en zijn alle 16 vrije sector woningen uit fase 3 verkocht. Men kan zich nu inschrijven voor fase 4. In de toekomst zal ook fase 5 gerealiseerd worden.

Fase 1

35 Rij- en eindwoningen
10 Royale woningen

Fase 2

29 Vrije sector woningen

Fase 3

16 Vrije sector woningen

Inschrijven

Schrijf je in voor fase 4 van Dijkstraten.

Schrijf je in
Up-to-date

Blijf op de hoogte van onze toekomstige nieuwbouwprojecten.

Meld je aan
Contact

Neem contact op met de verkopende makelaar MGM Makelaardij b.v.

Neem contact op