Home > Nieuws > Sneakpreview volgende fase Dijkstraten

Sneakpreview volgende fase Dijkstraten

Dinsdag 21 april 2015

Het vertrouwen in de woonwijk Dijkstraten is zo groot dat inmiddels is besloten om de vervolgfase op te starten. De eerder aangeboden woningen bleken goed afgestemd op de nieuwe werkelijkheid; een reëel huizenaanbod, met beide benen op de grond en aansluitend op de woonwensen van dit moment.

Dijkstraten in Best is de nieuwste woningbouwlocatie binnen de ring. De eerste fase van deze prachtige, gevarieerde wijk is inmiddels succesvol afgerond. Ook in de vervolgfase is er voor elke portemonnee een passend huis beschikbaar; starterswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande- en geschakelde woningen, zowel in koop- als huurwoningen. De prijzen voor koophuizen variëren vanaf 190.000,- voor de rijwoningen, en vanaf € 298.000 voor de royale twee-onder-een-kapwoningen. In Dijkstraten ontstaat een gevarieerde woonbuurt met verschillen in architectuur en typen woningen. Allemaal anders, maar met natuurlijke materialen en passend bij de dorpse charme die zo past bij Best.

 

En wat de fonkelnieuwe wijk nog aantrekkelijker maakt is de ligging; vlakbij het centrum van Best. Gunstig ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Ook de natuur ligt op een steenworp afstand.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar het nieuwe woningaanbod? Op de website www.dijkstraten.com treft u de eerste impressies. U kunt zich direct inschrijven zodat u als eerste op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen; voor de koopwoningen bij MGM Makelaardij en Ed Willems Makelaardij en voor de huurwoningen via ‘thuis.

Inschrijven

Inschrijven

Schrijf je in voor fase 4 van Dijkstraten.

Schrijf je in
Up-to-date

Blijf op de hoogte van onze toekomstige nieuwbouwprojecten.

Meld je aan
Contact

Neem contact op met de verkopende makelaar MGM Makelaardij b.v.

Neem contact op